Valutaer 
 

Officia Hjemmeside Yeti Herrer Black Jakker VcjY8TRk

  • Model: VcjY8TRk
  • 778 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK1475  DKK782
Spar: 47% off

Qty:
Product Description:
At Yeti er laver markedets bedste dunjakker er ingen nyhed - her kommer en fuldblods skaljakke med lækre detaljer - og naturligvis med dunfoer.

Den en vindtæt, vandtæt og åndbar - og så er skaljakken foret med de lækreste, lette dun i den kendte Crystal Down kvalitet.
Ydermere er dunene i denne jakke DWR-behandlet, således de er mere fugtresistente end dun ellers er.

Den yderste skal er lidt af et kunststykke og garanterer et vandsøjletryk på 10.000 mm og en lige så høj åndbarhed. Det er vel at mærke i en strækbar kvalitet, således jakken bliver den perfekte partner på vandreture eller anden aktivitet om vinteren.

Frontlynlåsen er en dobbeltvejs YKK Lynlås, således du kan lufte ud forneden hvis det bliver for varmt. Ligeledes kan du snøre sammen forneden i begge sider, og holde på varmen, hvis der er behov for det.

Ærmeafslutningerne er med velcrolukning, så du også her kan lukke af for varmetab - eller åbne op, hvis du har behov for det.

Hætten er naturligvis foret og du kan have en hjelm inde under den. Har du ikke behov for det, kan du snøre den sammen, således den alligevel passer til hovedet. Yeti har lavet denne sammensnøring genialt lækker og skjult den lille 'knap' du skal bruge, så enkeltheden og det flotte look er bevaret.

Jakken er lavet i 100% Polyester og kan vaskes ved 30 grader.

  • Køn:Herrer
  • Mærke:Yeti
  • Farve:Sort / DeepBrun Reese dunjakke 2018


  •